شما در حال مشاهده نسخه موبایل وبلاگ

سرگرمی

هستید، برای مشاهده نسخه اصلی [اینجا] کلیک کنید.

ته چین مرغ

ته چین مرغ

در ابتدا سینه مرغ را با افزودن فلفل و نمک و مقداری آب لیمو درون ظرفی مناسب طعم دار نمایید ، در ظرف را با سلفون بپوشانید و برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا مرغ شما مزه دار شود ، بعد از اینکه مرغ آماده طبخ شد آنرا گریل نمایید ، مرغ را خرد کنید و برای آماده کردن برنج دست بکار شوید .

در مرحله بعد زرده تخم مرغ را با ۳ قاشق غذاخوری ماست مخلوط کنید و خوب هم بزنید حالا مقدار کمی نمک و فلفل به این مخلوط اضافه کنید، حسابی هم بزنید تا یکدست شود در مرحله بعد زعفران دم کرده را به این مایه اضافه کنید .

برنج را با مقدار کمی نمک بصورت زنده و نیم پز آبکش کنید ، حالا برنج آبکش شده را با مخلوط زرده تخم مرغ و ماست مخلوط کنید، قابلمه ای مناسب برای تهیه غذا انتخاب کنید و با روغن کف و دیواره های آنرا چرب نمایید، نیمی از برنج را کف قابلمه ریخته و فیکس نمایید

حالا تیکه های مرغ را روی آن چیده ( میتوانید در کنار مرغ از خلال پسته هم استفاده کنید) الباقی برنج را درون قابلمه ریخته و دم کنی را قرار دهید ، اجاق را روشن نموده حرارت آن را کم کنید، شعله پخش کن را زیر قابلمه قرار دهید و برای مدت زمان ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا برنج دم کشیده و طلایی و خوش رنگ بشه ، حالا میتوانید با زرشک و خلال پسته ته چین را تزئین نمایید.

کوکو سبزی

کوکو سبزی

برای شروع تخم مرغ ها را درون یک کاسه شیشه ای شکسته و آنها را هم میزنیم خوب که مخلوط شدند سبزی را اضافه میکنیم پس از آن نوبت به اضافه کردن آرد و زرشک و گردو میرسد در همان حال که ‌این مواد را هم میزنید نمک و زردچوبه را هم به آنها اضافه نمایید .

در مرحله بعدی تابه تفلون مناسبی را برای سرخ کردن انتخاب کنید مقداری روغن درون تابه ریخته روغن که داغ شد از مایه کوکو برداشته درون تابه پهن کنید و با حرارت متوسط آنها را سرخ نمایید ، درب تابه را ببندید زمانی که سرخ شد غذا آنرا بچرخانید و طرف دیگر را سرخ نمایید .

شامی ترش

شامی ترش

برای شروع دو عدد پیاز متوسط را رنده کنید و آب آن را جدا نمایید، استفاده از آب پیا در هنگام پخت گوشت باعث نرم تر شدن بافت های گوشت میشود . در مرحله بعدی گوشت را با پیاز رنده شده مخلوط کنید و نیمی از ادویه و سبزی را به گوشت اضافه کنید مواد را بخوبی ورز میدهیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

مایه شامی را برای مدت زمان ۱ ساعت کنار قرار دهید تا مزه دار شود . در مرحله بعدی سس شامی را آماده نمایید پیاز نسبتا درشتی را حلال کنید تابه را بر روی اجاق قرار دهید مقداری روغن اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد پیاز ها را درون تابه ریخته و تفت دهید پیاز که سرخ شد رب گوجه فرنگی و الباقی ادویه را اضافه کنید کمی مواد را تفت دهید،

حالا دو لیوان آب و آب پیازی را که از قبل آماده نموده اید را به مواد اضافه کنید حرارت را در حالت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا جوش بیاد . در یک تابه جداگانه روغن ریخته زمانی که روغن داغ شد از گوشت به اندازه یه نارنگی برداشته و کف دست تخت کنید با انگشت میان شامی را سوراخ کنید تا هنگام سرخ شدن حرارت به همه جای غذای شما برسد

بعد از انجام این کار شامی های سرخ شده را درون تابه ای بریزید که سس را در آن تهیه کرده بودید کمی هم آبغوره به آن اضافه کنید، حرارت را کم کنید و برای نیم ساعت اجازه دهید تا غذای شما کاملا جا افتاده شود. سرو این غذا در کنار برنج کته و سبزی خوردن و سیر ترشی را به شما پیشنهاد میکنیم .

قنبر پلو

قنبر پلو

برای شروع یک رنده دندانه ریز انتخاب کرده پیاز ها رنده کنید و در یک کاسه نسبتا بزرگ پیاز را با گوشت چرخ کرده مخلوط نمایید ؛ در همین حین که مشغول ورز دادن مواد هستید نمک و فلفل و بعد از آن زردچوبه را هم به آنها اضافه کنید، تمام مواد را بخوبی با هم ورز دهید تا ادویه حسابی به خورد گوشت بره و کاملا یکدست شوند ، تابه را بر روی اجاق قرار دهید حرارت آن را ملایم کنید روغن را اضافه نموده ، زمانی که روغن داغ شد از مایه گوشت در اندازه ها قل قلی کوچک برداشته و درون تابه سرخ نمایید .

مرحله بعدی پیاز ها را خلالی خرد کنید درون تابه روغن ریخته زمانی که روغن داغ شد پیاز های خرد شده را درون تابه ریخته و تفت دهید ، بعد از گذشت چند دقیقه که پیاز ها سرخ شدند ، گردوها خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید ، پیاز و گردو را کمی تفت داده سپس رب انار و شیره انگور را اضافه کنید به این مواد کمی هم نمک اضافه میکنیم حالا با هم مخلوط کرده و تفت میدهیم صبر میکنیم تا رب انار و شیره سفت بشه و آب آنها گرفته بشه ، کشمش پلویی را از ۲ ساعت قبل در آب بخیسانید و درون آبکش بریزید ، کشمش ها را هم به مواد اضافه کنید و با هم تفت دهید .

مرحله بعد برنج را بصورت کنه و یاآب کش آماده کنید و سسی را که تهیه کرده اید را همراه با گوشت در لا به لای پلو قرار بدید و اجازه بدید پلوی شما دم بکشه؛ زمانی که پلو آماده شد و دم کشید همه مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید

روش تهیه اسموتی توت فرنگی و موز

روش تهیه اسموتی توت فرنگی و موز

برای تهیه اسموتی موز و توت فرنگی را همراه با مقداری ماست پر چرب مخلوط میکنیم بعد از انجام این کار مخلوط را با استفاده از هم زن و یا مخلوط کن بصورت پوره درمی آوریم . در مرحله بعدی به سراغ توت فرنگی و شکر رفته و انها را نیز با هم مخلوط کرده و مانند مواد بالا بصورت پوره مخلوط میکنیم . حالا پوره ماست و موز در در لیوان ریخته و بعد از آن پوره توت فرنگی را به لیوان اضافه میکنیم . حالا با استفاده از یک توت فرنگی میتوان اسموتی توت فرنگی و موز را تزیین نمود .

روش تهیه اسموتی توت فرنگی و موز

منبع : اسموتی توت فرنگی و موز



طرز پخت تاس کباب به با گوشت

طرز پخت تاس کباب به با گوشت :

قبل از اینکه مشغول به آشپزی شویم آلوها را در آب سرد میخیسانیم پس از انجام این کار پیاز را به شکل حلقه ای خرد میکنیم حالا به سراغ به رفته و پس از انکه پوست به را گرفتیم آن را هم بصورت ورقه ای برش میزنیم در مرحله بعد سیب زمینی ها را پوست گرفته و آنها را هم بصورت حلقه حلقه برش میزنیم . اکنون زمان خرد نمودن گوشت فرا رسیده گوشت را هم بصورت ورقه ورقه در ابعاد ۲ الی ۳ سانتی خرد میکنیم .

پس از اینکه مواد تاس کباب به را آماده نمودیم قابلمه ای مناسب را انتخاب میکنیم قالبمه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم سپس دو قاشق روغن مایع در کف آن میریزیم حالا پیازهای خرد شده را در کق ظرف چیده و بر روی پیاز گوشت ها را قرار میدهیم حالا آلوها را بر روی گوشت چیده روی این مواد را گرد غوره را همراه با کمی نمک و فلفل میپاشیم . دوباره مقدار کمی روغن مایع در اندازه یک قاشق غذا خوری به مواد درون ظرف اضافه میکنیم .

منبع : تاس کباب به

طرز تهیه کیک گردویی پرتقالی

طرز تهیه کیک گردویی پرتقالی :

برای شروع تخم مرغ و شکر را پس از آنکه با هم مخلوط کردیم برای ۵ دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ و حجیم شود بعد از انجام این کار شیر را همراه با روغن به تخم مرغ اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم . حالا در ظرفی جداگانه آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نموده و همراه با پودر کاکائو الک میکنیم و این مواد را همراه با وانیل به مایه کیک گردویی ساده اضافه میکنیم .حالا نوبت خرد کردن گردوها و اضافه نمودن آنها به مایه کیک گردویی میباشد .

منبع : کیک گردویی

طرز تهیه کوفته قلقلی با برنج پخته خوشمزه ژاپنی و مجلسی با گوشت

برای اینکه کوفته قلقلی با برنج خوش فرمی داشته باشیم باید مایه کوفته قلقلی را بخوبی ورز دهیم تا چسبندگی آن بحدی برسد که در هنگام طبخ کوفته قلقلی وا نرود . گوشت و برنج را مخلوط میکنیم و ورز میدهیم بخوبی دوباره به این مواد تخم مرغ و سبزی را اضافه میکنیم نمک و فلفل را هم به مایه کوفته قلقلی اضافه میکنیم

به حدی مواد را ورز میدهیم تا چسبندگی خوبی پیدا نماید . از مایه به اندازه نارنگی بردارید با دست آنرا گرد کرده روغن راهم از قبل داغ نمایید و پس از آن کوفته قلقلی را در روغن به آرامی سرخ نمایید تا کوفته قلقلی با برنج له نشود . در یک قابلمه جداگانه فلفل دلمه و گوحه های ورقه ورقه شده را در ته ظرف میچینیم روی این مواد کوفته قلقلی خوشمزه سرخ شده را قرار میدهیم . حالا برای طعم دار نمودن کوفته قلقلی نیاز به یک سس خوشمزه داریم .

منبع : کوفته قلقلی با برنج

آموزش تهیه و دستور پخت کیک برنجی کره ای و ژاپنی غذای چینی

برای تهیه کیک برنجی باید یک شب جلوتر برنج خود را خیس نمایید فرا صبح آب برنج را بگیرید و پس از آنکه برنج شما خشک شد آن را آسیاب نمایید . برنج را کنار گذاشته و به سراغ یک ظرف مناسب برای تهیه کیک برنجی رفته داخل ظرف آب ریخته حالا ظرف را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم بعد از گذشت ۵ دقیقه بادام هندی را درون ظرف ریخته سپس نارگیل و هل و شیره قند را هم اضافه میکنیم .

زمانی که مواد درون قابلمه شروع به جوشیدن نمود برنج را هم با مواد درون قابلمه مخلوط میکنیم زمانی که مواد درون ظرف شما نرم شدند اجاق گاز را خاموش نمایید تا کیک برنجی سرد شود . به سراغ سینی فر رفته و آنرا با روغن و یا کره آب شده چرب نمایید .

آموزش تهیه و دستور پخت کیک برنجی کره ای و ژاپنی غذای چینی

دستور آشپزی و طرز تهیه پاستا اسفناج همراه سس پاستا ایتالیایی

برای تهیه سس در ابتدا سس و آب را با هم مخلوط میکنیم پس از انجام این کار پنیر ریکوتا و یک سوم فنجان پنیر پارمزان را به مایه اضافه میکنیم مواد را بخوبی با هم مخلوط مینماییم دوباره تخم مرغ و اسقناج را با مواد ترکیب میکنیم .

تزیین سالاد پاستا ,طرز پخت پاستا با اسفناج ,پاستا رژیمی

طرز پخت پاستا با اسفناج :

کف تابه مورد نظر که قرار است پاستای تابه ای را در آن طبخ نماییم را با یک فنجان از مخلوط سس مخصوص پر میکنیم روی سس را با پاستا اسفناج و بعد از آن پنیر میپوشانیم به همین منوال ادامه میدهیم تا مواد پاستا اسفناج تمام شوند . بعد از انجام مراحل بالا در تابه را بگذارید و تابه را برای ۱۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا پاستا اسفناج شما آماده شود .

منبع » پاستا اسفناج

12345678910
last