طرز تهیه مسقطی شیرازی زعفرانی
طرز تهیه مسقطی شیرازی زعفرانی : مقدار
موادی که در این دستور آشپزی ذکر شده است برای تعداد ۴ نفر میباشد . برای
تهیه مسقطی در ابتدای کار باید ما نشاسته را همراه با ۲ پیمانه اب سرد حل
نماییم . سپس در ظرفی دیگر ۵٫۵ پیمانه از آبی که باقی مانده است را با ۲
پیمانه شکر و نصف پیمانه از روغن مایع مخلوط مینماییم این محلوط را بر روی
حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم تا بجوشد . تا زمانی که محلول ما بجوشد
بسراغ نشاسته رفته و آنرا از صافی رد میکنیم وقتی که محلول جوشید نشاسته را
هم به آن اضافه میکنیم . این محلول را بصورت آهسته و پیوسته هم میزنیم تا
مواد بخوبی مخلوط شوند و مایه ما هم صاف و یکدست شود . با استفاده از یک
قاشق چوبی مسقطی لقمه ای را هر از چندگاهی هم میزنیم . مسقطی شیرازی را
برای دو ساعت با حرارت ملایم به همین صورت آماده میکنیم . بعد از گذشت این
زمان دانه های هل را هم به مسقطی خوشمزه ای که قرار است آماده نماییم اضافه
میکنیم . مسقطی را برای ۲ ساعت دیگر باز هم با حرارت ملایم میپزیم .
منبع : مسقطی شیرازی
برچسب ها: مسقطی شیرازی , طرز تهیه مسقطی شیرازی , دستور پخت مسقطی شیرازی ,
[ بازدید : 506 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : ]